В тази кампания имаме различно съобщение от всички политически кампании,

...
В тази кампания имаме различно съобщение от всички политически кампании,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Спасител няма, всички трябва да си свършим работата

В тази акция имаме друго известие от всички политически акции, които са се водили през последните 30 година, то се концентрира в изречението " Няма избавител ".

Това сподели през днешния ден във Варна съпредседателят на " ", който дружно с претенденти за депутати от обединението " - " се срещна с гласоподаватели, съобщи Българска телеграфна агенция. Той добави, че е пристигнало време всички да си свършим работата. 

Петков сподели, че в програмата на обединението са политики, които бяха залегнали в декларацията на претендента им за министър председател в предходното Народно събрание. Според него страната би трябвало да си оправи земеделието. Друга значима стъпка е " България на една скорост ", тъй като районите в страната изостават от София. 

Сред значимите цели са еврозоната, приемането на страната в Шенген, опазването на здравето и образованието. Трябва да се направи по този начин, че младите лекари и сестри да остават в България, а до момента в който образованието се финансира на брой възпитаници, няма по какъв начин да стане по-добре, разяснява Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР