В Търговския регистър са внесени за вписване промени в съвета

...
В Търговския регистър са внесени за вписване промени в съвета
Коментари Харесай

Чистката на служебния кабинет вкара в кадрови скандал и АЕЦ Белене

В Търговския указател са импортирани за регистриране промени в съвета на шефовете, които плануват изпълнителният шеф на АЕЦ " Козлодуй " Наско Михов и неговият заместител Александър Николов да бъдат освободени, а местата им да заемат Георги Кирков и Андрей Красночаров. 

Така АЕЦ " Козлодуй " се оказва следващото дружество, което ще бъде наранено от огромната кадрова чистка, с която се зае служебното държавно управление. Както и при предходни сходни кадрувания, не е ясно какви са претекстовете за уволненията, още повече че АЕЦ " Козлодуй " е едно от най-успешните български предприятия и както стана ясно неотдавна, в последно време печели по 10 млн. лв. дневно. 

Михов и Николов към този момент обявиха, че апелират в съда ще решението, с което ги изхвърлят от борда на сдружението. 

Кратка информация за новите членове на съвета на шефовете на стратегическото енергийно дружество написа " Сега ".

Георги Кирков е заместник-кмет на община Козлодуй.  Бил е началник на дирекция " Икономика и финанси " в нуклеарната централа, само че е бил уволнен от Наско Михов. Кирков е взел участие в Съвета на шефовете на " Атоменергостройпрогрес ", която е притежател на записана в Сейшелите компания, написа " Медиапул ".  През 2016 година е бил шеф на " Интерприборсервиз " - сдружение с присъединяване на АЕЦ " Козлодуй ", украинския фонд за държавна благосъстоятелност и още две компании - съветска и украинска. През юли  смесеното сдружение е подало иск за оповестяване в неплатежоспособност. Кирков се счита за непосредствен с известния предприемач Людмил Стойков, показва " Капитал ".

Андрей Красночаров до момента е бил основен монтьор в АЕЦ " Козлодуй ". През 2016 година е взел участие в задача на съветската АО " Атомэнергоремонт " за техническа поддръжка на Московския център на ВАО АЭС (WANO). Има черен колан по тайкуондо. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР