В Търговище са задържани двама мъже, оказали съпротива и обиждали

...
В Търговище са задържани двама мъже, оказали съпротива и обиждали
Коментари Харесай

Арестуваха двама, блъскали и обиждали полицаи в Търговище

В Търговище са арестувани двама мъже, оказали опозиция и обиждали служители на реда. С разпореждане на прокурор от Районната прокуратура в града мъжете, които са престъпно проявени, са арестувани за 72 часа, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.


Снощи малко преди среднощ на паркинг пред магазин от комерсиална верига в града С.Г., /19 г./ и Д.Д./27 г./са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, съпроводени със опозиция против орган на властта. Действията на двамата са били извънредно цинични, което е закононарушение по чл, 325, алинея 2 от Наказателния кодекс, допълват от пресслужбата на ОД на Министерство на вътрешните работи. Служители на група "Охрана на публичния ред " в Районното ръководство са реагирали на получен сигнал за рисково шофиране - дрифтене от страна на единия. При поискване от полицейските чиновници на документите за инспекция С.Г. почнал да ги наскърбява. На мястото на случая е дошъл и Д.Д., и двамата са траяли да блъскат чиновниците на реда, нанесли са удари на двама от тях, скъсали са пагона на единия. При задържането си двамата са оказали опозиция.

Извършителите на действието са известни на полицията. С.Г. - с осъществени от него предходни обири, а Д.Д. - с ръководство на автомобил след приложимост на опиати.

Образувано е досъдебно произвеждане по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР