В такива моменти има две хипотези - или обществото толкова

...
В такива моменти има две хипотези - или обществото толкова
Коментари Харесай

Първан Симеонов смята, че сега ще видим дали обществото се е радикализирало

В такива моменти има две хипотези - или обществото толкоз се е радикализирало, че утвърждава това, което стана през вчерашния ден (2 септември), или ще се отдръпне, тъй като не утвърждава това. Ще има осведомителна война, с цел да бъде наложена съответната теза. Но като социолог се колебая, че обществото е чак толкоз коренно. Това съобщи социологът Първан Симеонов.
За него оттук-нататък е ясно - или митингът ескалира още повече и държавното управление пада, или обстановката се успокоява.
 Симеонов е убеден, че мандатът ще бъде завършен, Вътрешна македонска революционна организация си мисли, че митингът желае нова конституция Симеонов е убеден, че мандатът ще бъде завършен, Вътрешна македонска революционна организация си мисли, че митингът желае нова конституция
Всичко можеше да се предотврати, в случай че се беше подходило през цялото време малко по-твърдо и бих споделил „ здравословно ”. Трябваш...
Според политолога Антоанета Христова обстановката е патова. Има доста смислени младежи на митинга, те не могат да правят отстъпка от правилата си, тъй като животът е пред тях, изясни тя пред Нова телевизия. Христова е уверена и, че Отровното трио е предизвикало обстановката дни наред - тя сподели, че нощес, след 21:00 часа, на митинга са пристигнали мутрите.
Това е имиджов шах, добави Симеонов, съгласно който Борисов не желае да си тръгне под напора на митинга или тъй като. А Христова счита, че след вчерашния ден " с мъничко " Борисов е по-напред. И добави, че има страхове, че след Борисов може да стане по-лошо - " това е огромният шах, който се играе ".
За край Христова предвижда бързи " втори избори " след изборите, които идват в този момент - без значение дали постоянни или изключителни.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР