“В такива моменти човек трудно говори. Почти се чуди човек

...
“В такива моменти човек трудно говори. Почти се чуди човек
Коментари Харесай

Рашидов за Стефан Данаилов: Беше му тъжно

“В такива моменти човек мъчно приказва. Почти се чуди човек какво да каже. Аз не мога да кажа за работа в спектакъл или в киното, тъй като не сме сътрудници. Но го познавам от дълго време и станахме положителни другари. Онова, което си припомням за Стефан, ориста по този начин подреди нещата, че аз да наследя министерството от него. Няма да не помни неговите думи:”

Абе, майна, пристигнах здрав тук, а си потеглям с шепа хапчета. Пази се”. А с мен се случи същото. Напрежението е огромно ". Това описа в ефира на „ Здравей, България” министърът на културата Вежди Рашидов.

„ Аз непрекъснато следях развиването на заболяването му. Често му звънях да го запитвам има ли потребност от нещо. Може би съм един от последните, които го видяха след комата в болничното заведение. Онова, от което той се интересуваше, е една жена, която се грижеше за Стефан – госпожа Малчева. Стефан не беше обезверен, само че му беше тъжно за живота. Попита за сина си, очакваше го с неспокойствие. Това му бяха последните думи”, показа той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР