В света на суеверията и вярванията от миналото, обменът на

...
В света на суеверията и вярванията от миналото, обменът на
Коментари Харесай

Чакат ви нещастия и злини, ако дадете някое от тези неща назаем

В света на суеверията и вярванията от предишното, обменът на предмети с други хора не е просто жест на вежливост, а шерване на персоналната сила. Според античните убеждения, това може да докара до приключване на нашата сила и като следствие - до навлизането на неприятности в живота ни, здравословни проблеми и неприятен шанс.

За да запазите своята сила и да гарантирате, че шансът постоянно ще ви следва, е значимо да знаете кои предмети е по-добре да не давате назаем.

Солта: Храна с вълшебен свойства

Солта е считана за една от най-силните вълшебен съставки, притежаваща кристална конструкция, която е тясно обвързвана със ориста на индивида. Подаряването на сол, а не нейното предоставяне назаем, може да предотврати приключването на шанса и здравето от вашия дом. Дори и елементарното подаване на сол от ръка на ръка се счита за носещо неприятен шанс.

Кухненската посуда и домашната сила

Посудата, която използваме всеки ден, е заредена с силата на нашия дом. Заемането и даването на кухненски съдове назаем може да докара до здравословни проблеми и прочувствени сривове. Освен това, потреблението на развалени или счупени съдове се смята за предвестител на несгоди.

Облеклото и обувките: преносители на персонална сила

Обменът на облекла и обувки с други хора е нормална процедура, само че съгласно националните вярвания, това може да докара до загуба на персонална сила. Обувките, по-специално, са източник на насъбрана негативна сила, която елементарно може да бъде трансферирана на новия притежател.

Бижутата и техните скрити сили

Бижутата не са просто аксесоари, те също носят персоналната сила на техния собственик. Особено металите и камъните, като лунният камък, диамантът и скалният кристал, имат силата да всмукват и предават сила, което може да има негативно влияние върху този, който ги носи по-късно.

Метлата: Пазител на домашния порядък и сила

Според поверията, вземането на метла от различен човек може да докара до преместване на неговите проблеми във вашия дом, изключително във финансов аспект. Ето за какво, когато е време да се разделите със остаряла метла, е значимо да се направи това по метод, който прекъсва всяка енергийна връзка с дома ви.

Запазването на персоналната сила и привличането на шанса изисква внимание и схващане на дълбоките връзки сред нас и предметите, които ни заобикалят. Следвайки тези национални препоръки, можем да създадем по-хармонична и удобна среда вкъщи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР