В света на електромобилите има нов играч. Той се нарича

...
В света на електромобилите има нов играч. Той се нарича
Коментари Харесай

AVATR Technology : Още един играч в света на електромобилите

В света на електрическите автомобили има нов състезател. Той се назовава AVATR Technology и е учреден от три компании, експерти в разнообразни, само че съответно допълващи се, области.

AVATR Technology е резултат от съдействието на Changan Automobile, Huawei и батерийният колос CATL, като първите "плодове " на общото начинание се чака да бъдат превърнати в действителност още през тази година.

AVATR Technology, която е обявена като марка производител на първокласни умни и свързани електрически автомобили, анонсира напълно нова софтуерна платформа- CHN, която дава опция за реализирането на разнородни планове, включително седан, SUV, многофункционални модели и кросовъри с междуосие от до 3100 мм, както и с опция за осъществяване на модификации с 2 и 4 задвижващи колела.

Първият артикул на AVATR Technology се назовава AVATR 11 и при появяването си на пазара по-късно през тази година, ще се предлага в две съществени версии според от интегрираната батерия- с пробег до 555 и до 680 километра (CLTC стандарт на замерване). Благодарение на зарядната си платформа (750V) и при съществуване на съответна зарядна инфраструктура, електрическият автомобил дава обещание опция за генериране на заряд за 200 километра единствено за 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР