В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В

...
В света на бизнеса маркетингът продава и носи печалбата. В
Коментари Харесай

Видео в Ютюб с над 13 400 гледания: Министър-председателят на България - уважаван бизнесмен или измамник?

В света на бизнеса маркетингът продава и носи облагата. В политиката също е по този начин.
 
Премиерът Кирил Петков, както е известно, е заможен производител на хранителни добавки. Той предлага веганския пробиотик "ПроВиотик ", създаден на основата на бактерията "Лактобацилус Булгарикус ", само че не от мляко, а от сок от моркови. В уеб страницата им, лечебно знамение, е показано като новаторски биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, взаимно с лекари от ИСУЛ и даже се употребява от водещата Опра Уинфри, а тенисистът Новак Джокович, бил почитател на продукта. 
 
Историята за Опра Уинфри беше разказана в малкия екран на Слави Трифонов персонално от Кирил Петков, а пловдивската медия Plovdiv-online направи свое следствие по тематиката, за което "Труд " към този момент писа.
 
Сега в интернет набира известност видео, озаглавено "Министър-председателят на България - "уважаван предприемач " или лъжец? ", в което се споделя повече за намесата на името на Опра, както и за продуктите, продавани от компанията на Петков и татко му. Само за две седмици видеоклипът, повдигащ забавни въпроси, е събрал над 13 400 гледания.
 
"Единствената национална медия от дребното, осмелили се да се допрян до тематиката, в. "Труд ", беше щурмуван от управляващите и краткотрайно затворен малко след изборите. В невиждан акт против свободна медия ", показват създателите на клипа в коментарната част под обявата си.
 

 
Източник: "Труд "
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР