В сутрешния блок на Нова телевизия репортерът Надя Ганчева показа

...
В сутрешния блок на Нова телевизия репортерът Надя Ганчева показа
Коментари Харесай

Ето къде е живеел Северин, убиецът на Виктория

В утринния блок на Нова телевизия репортерът Надя Ганчева сподели къщата, в която е живял Северин дружно с вуйна си и жена си.

Съседите му споделят, че в никакъв случай не е имало проблем с него досега. По думите им, той е ходил постоянно в Германия, работил е известно време и по-късно се е прибирал.

Репортерът на Нова сподели по какъв начин целият квартал е цялостен с коли с немска регистрация.

Съседите на задържания, знаели още от неделя какво се е случило. Той е прочут всред тях като Селяйдин. Мъжът е от турски генезис. Пожарна охрана думите му, ром в никакъв случай не би могъл да извърши такова безчовечие.



Кадър Нова телевизия

Според информациите Северин се е скарал с братовчеди и по тази причина е отишъл при вуйна си.

Мъж, който скри лицето си пред камерата на Нова телевизия, описа, че се е прибрал в Русе от Германия в неделя и към 16 – 17 часа е научил за случилото се. Малко по-късно Северин е отпътувал за Германия и е дошъл през вчерашния ден в град Щаде, който е на 60 км от Хамбург.



Кадър Нова телевизия

По последни данни в къщата на лелята са открити всички движимости на журналистката Виктория Маринова, за които е било оповестено за откраднато, в това число облекла на Северин, по които е намерено ДНК-то на дамата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР