В студиото на Ники Колев евродепутатът Николай Бареков анонсира продуцентския

...
В студиото на Ники Колев евродепутатът Николай Бареков анонсира продуцентския
Коментари Харесай

Бареков за новия си телевизионен проект: „Бареков и Байрактаров без цензура” ще бъде алтернатива на „баджак журналистиката”

В студиото на Ники Колев евродепутатът Николай Бареков анонсира продуцентския си ефирен план, който започва на следващия ден заран в 09:00 часа и който ще се излъчва всяка събота онлайн в ефира на телевизия Евроком. „ Бареков и Байрактаров без цензура”, както се споделя най-новото предаване в българския ефирен ефир, ще бъде опция на „ баджак журналистиката”, акцентира Бареков.

Ако би трябвало да го съпоставяме със утринните блокове, на които аз съм бил водещ в БТВ, и сега положението на блоковете, ще бъде забавен с многото гледни точки и със свободата на изложение. Хората ще имат опцията и свободата да изкажат в кадър или по телефона своето мнение по всевъзможни тематики, посочи Бареков и акцентира, че са малко политиците в България, които са подготвени да чуват истината в лицето по време на жив ефир.

По отношение на „ баджак журналистиката” Бареков съобщи, че една негова изпусната имитация се е превърналав нарицателно. Баджак малкия екран е слугинаж към мощните на деня, безапелационен е той. Днес към ГЕРБ и към Патриотите и към Движение за права и свободи, на следващия ден ще бъде към Българска социалистическа партия, слугинажът си е слугинаж, отсече Бареков. От необятния кръг на този журналистически род той изключи само „ няколко доайени и Евроком, която пази свободата на изложение в общественото пространство”.

В студиото на Ники Колев евродепутатът разкри и че първият посетител в пилотния брой на изданието ще бъде авторитетният социалист и може би предстоящ водач на Българска социалистическа партия Калоян Паргов. На него ще бъде подложен въпросът дали Българска социалистическа партия наподобява съпротива в българския парламент или Общинския съвет, където той работи.

В предаването ще бъдат излъчени и извънредни фрагменти от формалната гала в Баку, по време на която „ Презареди България – ББЦ” стана първи и единствен член на Алианса на консерваторите. „ В този Алианс са съществени партии като Републиканската партия на Англия, Републиканската партия на Доналд Тръмп, съществени, десни консервативни партии”, изясни той.

Бареков загатна, че ще бъде излъчено и завладяващо следствие на Димитър Байрактаров, само че не посочи неговото наличие. Той разгласи и че всички сигнали, получени от феновете, ще бъдат разследвани и показвани на феновете.

От кухнята на предаването Бареков разкри още, че ще бъда показана в ефир анкета, направена в центъра на София, по време на която инцидентни минувачи дават отговор на въпрос на кореспондент на предаването с какво запомнихте европредседателството. „ Народът не е схванал нищо – това е резултатът от направено проучване”, заключи той. В тази връзка Бареков установи, че нервността към българското председателство на Съвета на Европейски Съюз е един „ раздут балон от ръководещите за да обяснят за какво стоят на власт”.

„ От 2600 планувани събития в България се случиха 800, останалите останаха в Брюксел”, сподели с оскърбление евродепутата. Той уточни, че идната седмица в столицата на Белгия следва конгрес, на който ще участват 3000 души от целия свят и посочи, че събитието е можело да се случи у нас, само че ръководещите са декларирали, че няма потенциал за такова количество хора. „ Защо тогава хвърлиха 100 млн.лв. за ремонт на НДК?”, попита разумно Бареков.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР