В студиото на Добро утро, Европа“ гостуваха артистите Гергана Бориславова

...
В студиото на Добро утро, Европа“ гостуваха артистите Гергана Бориславова
Коментари Харесай

„Време за мечти“: Певиците Гергана Бориславова и Нелиан Николова ни канят на музикално пътешествие

В студиото на „ Добро утро, Европа “ гостуваха артистите Гергана Бориславова и Нелиан Николова, които в понеделник, 8 април, ще показват на своя музикален театър – „ Време за фантазии “.

 

„ Всяко едно време би трябвало да бъде изпълнено с фантазии и те да бъдат една доста здрава основа, която по никакъв метод да не зависи от протичащото се в близост. Както и в спектакъла се опитваме да подсещаме на хората – когато мечтаем, ние в действителност се обръщаме към себе си, а ние би трябвало да го вършим всеки ден “, показа Нелиан Николова.

„ Спектакълът съставлява една красива история на две най-хубави приятелки от гимназията. И двете мечтаят за огромни кариери като актьори, само че по-късно животът ги разделя, и на 30 и няколко години те се оказват с много сполучливи кариери в корпорации, което в действителност въобще не ги прави щастливи “, описа тя.

„ Не мисля, че би трябвало да стопираме да мечтаем. Това е един много нескончаем развой, който дава ентусиазъм и пламък да продължаваме напред “, показа Гергана Бориславова.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР