В стремежа си да бъде лидер в дигиталното развитие и

...
В стремежа си да бъде лидер в дигиталното развитие и
Коментари Харесай

Мобилното банкиране на ОББ с възможност за сключване на застраховка Живот към потребителски кредит



В устрема си да бъде водач в цифровото развиване и промяна на банковия пазар, Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, за следващ път надгради мобилното банкиране ОББ Мобайл, като предложи на клиентите нови и търсени функционалности. Нововъведенията, добавени при последната актуализация на приложението, са вести за придвижвания по сметка, застраховка Живот към потребителски заем и доставка на дебитна карта до адрес.

Застраховката Живот към потребителски заем включва покрития при положение на болест или случай. При загуба на живот и трайна нетрудоспособност се изплаща остатъка от главницата по заема, а при краткотрайна нетрудоспособност над 60 дни - се изплащат до 12 месечни вноски в размер до 500 лева на месец.

Друга забавна функционалност - вести за придвижвания по сметка - се задейства в мобилното банкиране от Центъра за вести. Клиентите могат да изберат да задействат и да получават вести за придвижванията по всичките си сметки гратис или да изберат единствено съответни.

Новото с лансирането на тази версия е, че клиентите ще могат да задействат възобновените си дебитни карти през ОББ Мобайл. Също по този начин с изключение на за чисто нови дебитни карти, както беше до момента, клиентите ще могат да насочват за приемане на адрес и възобновени дебитни карти. Те могат да виждат в ОББ Мобайл, когато валидността на дадена карта изтича, и откакто я възобновят, могат да я насочат за приемане или в клон, или на личен адрес.
 Снимка 626143
Източник:

Друго значимо усъвършенстване е прибавянето на информация за наредител или бенефициент в лист с придвижвания по сметка, както и информация за търговец - в лист с картови преводи. Това улеснение ще докара до по-лесна идентификация на съответното придвижване по сметка или картова трансакция.

Заедно с цифровия помощник Кейт, който към този момент оказва помощ в над 80 потребителски сюжета, както и с достъпа до редица банкови, застрахователни, капиталови и пенсионноосигурителни артикули и услуги, ОББ Мобайл остава в сърцето на цифровата промяна на банката и издига банково-застрахователните услуги и потребителско преживяване на ОББ на едно ново равнище.

ОББ Мобайл е в Гугъл Play, Apple Store и Huawei AppGallery, а цифровият онбординг за нови клиенти е елементарен, бърз и единствено в няколко стъпки.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР