В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел

...
В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел
Коментари Харесай

Депресия: Даниел Петканов започва нов етап от живота си

В необичайно положение е изпаднал известният водещ и инфлуенсър Даниел Петканов при започване на новата година. Той е все по-малко деен в обществената мрежа, като съответната причина за отсъствието му не е ясна. Лудия кореспондент показа с аудиротията си, че в живота му сега настъпват промени, само че не посочи от какво естество са те.

„ Може да ви е направило усещане, само че от един месец не съм деен в обществените мрежи. Причината е, че диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще. Аз имам вяра, че е за положително. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да върша по-смислени и градивни неща и да давам прекрасен образец, когато мога ”, разяснява Даниел.

За да поддържа думите си с дейности, той стартира годината с положително дело и подари кръв. По-късно пък разгласи, че през идващите 12 месеца ще дава 10 % от рекламните си възнаграждения за щедрост. Каква тъкмо сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 година
Според осведомени напоследък Петканов още веднъж имал дрязги със брачната половинка си Александра, по тази причина и размишлявал толкоз за смисъла на живота. Жена му също се подвизва като инфлуенсър и печели доста повече от него, а това подтискало самочувствието му на мъж. Даниел не бил задоволен нито в работата, нито в фамилния си живот.
Преди три месеца съпрузите си направиха ринопластика в Турция, само че очевидно смяната във визията не е помогнала на Петканов да се почувства по-добре. Феновете им бяха безапелационни, че не са имали потребност от интервенцията, само че пък манекенката от много време искаше да изпили гърбицата на обонятелния си орган. Именно тя навила навила и Лудия кореспондент да се подложи на интервенция, с цел да „ преминат дружно през това тестване ”. В мрежата се изляха доста спорни мнения за новата визия на Петканови – главно отрицателни.

Не носът обаче, а зъбите са същинският проблем във визията на Даниел. Той самият нееднократно е споделял, че не харесва усмивката си и неведнъж е правил опити да я усъвършенства при стоматолог. В момента водещият на „ България търси гений ” носи краткотраен мост, тъй като се наложило зъболекарят да извади част от същинските му зъби, които били развалени. „ Докато ги заменя с импланти, ще минат месеци ”, обяснявал е  риалити героят процеса на лекуване.

Преди година и половина той се опита да направи и друга смяна във визията си. Петканов си присади коса в турска клиника, само че не в същата, в която си оперира носа. Резултатите от процедурата обаче с днешна дата никак не са приемливи. Разлика в прическата на Лудия кореспондент съвсем няма и темето му все по този начин прозира под рядкото му окосмяване.
Всички тези образни корекции обаче очевидно не са спомогнали за душевния мир на риалити героят. Хора от близкото му обркъжение настояват, че през последните месеци той изпаднал в положение на меланхолия. Тогава решил да направи положително дело и да стартира благотварителна акция. Помагайки на другите, Даниел се надявал да се почувства по-добре и да помогне и на себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР