В страхотна форма съм! Тази зима вирусите бягат от мен

...
В страхотна форма съм! Тази зима вирусите бягат от мен
Коментари Харесай

Една от емблемите на телевизията чукна 86

" В страхотна форма съм! Тази зима вирусите бягат от мен и даже простуда не съм хващал. "

Това с вдъхновение съобщи легендата на българската метеорология Минчо Празников.

86-годишният синоптик, с чиито прогнози от дребния екран израснаха генерации българи, прекара доста тежко предходната зима. Като магнит за всички вируси Празников дълго време беше на легло. Въпреки че се лекуваше, синоптикът не можеше да става и даже имаше усложнения да приказва.

" За разлика от предходната зима, тази е доста по-благоприятна. Въпреки честата промяна на времето и това, че тази година е по-студена спрямо предходната, се усещам добре. Есента бях изтощен и нямах доста сили, само че зимата съм пресен и жизнен ", описа пред вестника Празников.

Популярният метеоролог разкри, че прозорливо се е ваксинирал преди зимния сезон, само че макар че обмислял да пие витамини за стимулиране на имунитета, след това се отказал.

" Не пия нито витамини, нито добавки за имунитет. Дори когато върша всекидневните си разходки на открито, не нося защитна маска. Реших, че няма смисъл и каквото е писано да стане, ще стане. Аз съм възрастен човек и постоянно съм боледувал и да хвана някой вирус, ще се боря и ще го изцелявам ", оптимистичен е Празников пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР