В столицата ще има промяна на движението, както заради богоявленското

...
В столицата ще има промяна на движението, както заради богоявленското
Коментари Харесай

За водосвета на Богоявление променят движението в София

В столицата ще има смяна на придвижването, както поради богоявленското мятане на кръста във водите на езерото в ж.к. ”Дружба ”, по този начин и поради церемониален водосвет на бойните флагове пред паметника на Незнайния боец.
От Столична община подхващат организация на придвижването за осъществяване на церемониален водосвет на бойните флагове на празника Богоявление пред паметника на Незнайния боец на пл. „ Св. Александър Невски” на 06.01.2019 година

От 07.00 до 12.30 часа на 06.01.2019 година се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства по:

ул. „ Оборище” сред ул. „ Г.С. Раковски” и ул. „ 11-ти август”, северозападната дъга и да се закрие базарът за художествени произведения;пл. „ Николай Гяуров”, като се изключи местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент”.
От 08.00 до 12.30 часа на 06.01.2019 година се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления по ул. „ Оборище” сред ул. „ Г.С. Раковски” и ул. „ 11-ти август”.

Организация на придвижването ще има и по отношение на отслужването на церемониален Богоявленски водосвет, оповестяват още пресцентъра на общината. Кръстът ще бъде хвърлен във водите на езерото в ж.к. " Дружба ".

От 11.00 часа до привършване на мероприятието на 06.01.2019 година се не разрешава престоят, паркирането и влизането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на всеобщ градски превоз по бул. „ Кръстьо Пастухов” сред ул. „ Иван Арабаджията” и ул. „ Тирана”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР