В столичния Младост излизат на протест срещу откриване на Център

...
В столичния Младост излизат на протест срещу откриване на Център
Коментари Харесай

„Младост” излиза на протест, не искат център за наркомани

В столичния „ Младост ” излизат на митинг против разкриване на Център по наркомании. 

Хората ще се съберат сред бл. 18 и УМБАЛ „ Св. Анна ” в 18:30 часа, където се открива центърът, към който ще има и метадонова стратегия.

За казуса сигнализира основният проектант на „ Младост ” Стефан Стефанов в профила си в обществената мрежа.

„ В нашия квартал ни настаняват Център по наркомании - между три детски градини, две учебни заведения и жилищните блокове. Той се нарежда в двора на УМБАЛ „ Св. Анна ” сред детските градини 117„ Надежда ”, 71„ Щастие ” и 11„ Мики Маус ”, и 118СУ „ Людмил Стоянов ” и Технологичното учебно заведение по електронни системи. Разстоянието сред Центъра по наркомании и входа на 11 ДГ „ Мики Маус ” е петдесетина метра! А даже всичко това не е най-страшното – всичко става безусловно НА ТЪМНО. Тайно, без публично разискване, до момента в който хората са били в отпуск ”, написа арх. Стефанов.
Той прави конкретизиране, че известието не би трябвало да се бърка по никакъв метод с предизборната акция и това, че е повдигнат за самостоятелен претендент за кмет на региона.
„ Просто аз, както и стотиците разтревожени поданици, съм родител, татко и считам за възмутително, център по наркомании да бъде изтипосан посред жилищен квартал, на петдесетина метра от детска градина ”, изясни Стефан Стефанов.

Той показва, че е съумял да изследва по какъв начин се е стигнало до тук, макар че „ институциите не желаят доста да приказват по тематиката ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР