В статия за списание Country Life принц Чарлз сподели как

...
В статия за списание Country Life принц Чарлз сподели как
Коментари Харесай

Принц Чарлз разкри как е преборил коронавируса

В публикация за списание Country Life принц Чарлз показа по какъв начин е съумял да се пребори с ковид и да преодолее отрицателните резултати на самоизолирането.

71-годишният английски престолонаследник признава, че е спазвал прецизно всички лекарски рекомендации по време на заболяването. Той е приемал доста течности, хапвал е леки и здравословни храни, почивал си е физически, и е избягвал стресови обстановки. Вижте в канала във vbox7:

Вероятно здравословният му метод на живот през последните години, също е съдействал за по-лесното справяне на организма му с вируса. През последното десетилетие принц Чарлз избира да е по-близо до природата и все по-често прекарва всекидневието си в своето имение „ Хайгроув ” в Глостършър, където собственоръчно се занимава с градинарство.

Принцът признава, че интервалът на самоизолация е сложен стадий от битката с вируса, дори и при по-леко протичащите случаи на заболяването. Да се оправи с отрицателните резултати на изолацията са му помогнали модерните технологии. Във връзка с това Чарлз споделя следното:

" Свидетели сме на най-хубавото приложение на технологиите. Те дават опция на хората да продължат да работят, само че в същото време ни разрешават и да поддържаме контакт посредством виртуални празненства, игри, песни и някои от най-забавните видеа, които в миналото съм гледал ".
               

A post shared by (@people) on Mar 25, 2020 at 4:07am PDT

Принцът признава, че гледането на занимателни видеоклипове в интернет му е помогнало доста, тъй като го е отвличало от мрачни мисли и е повдигало настроението и духа му. Онлайн срещите с членове на кралското семейство, и позитивните послания на околните му, също са оказали позитивен резултат за възобновяване му от заболяването.



Принц Чарлз бе диагностициран с новия ковид в края на месец март, и единствено седмица по-късно от кралския двор оповестиха новината, че принцът се е излекувал и към този момент се усеща добре.

В момента принц Чарлз се намира дружно със брачната половинка си Камила в шотландското си имение Бъркхол.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР