В статия, публикувана във The Washington Post те прогнозират, че

...
В статия, публикувана във The Washington Post те прогнозират, че
Коментари Харесай

The Washington Post: Намерението на Путин е да унищожи Украйна, ако не успее да я върне под контрола на Русия

В публикация, оповестена във The Washington Post те предвиждат, че желанието на Путин е да унищожи Украйна, в случай че не успее да я върне под контрола на Русия.

Според тях, Путин счита, че времето е на негова страна, а единството на Съединени американски щати и Европа ще се разпадне.

" Путин даже не преглежда като вид провалянето. Той не може да отстъпи на Украйна четирите източни области, които към този момент разгласи за част от Русия. Ако не реализира боен триумф през тази година, той ще направи всичко допустимо, с цел да резервира надзор над позициите на изток и на юг, които ще станат плацдарми за бъдещи настъпления, с цел да завземе останалата част от украинското крайбрежие на Черно море, да вземе под надзор Донбас, а по-късно да продължи на запад ", пишат Райс и Гейтс.

" Ние сме съгласни с решимостта на администрацията на Байдън да заобикалят директна борба с Русия. Но Путин може и да не остави подобен избор. За да избегнем борба с Русия в бъдеще би трябвало да помогнем на Украйна да даде отпор на окупатора през днешния ден. Това е урокът на историята, от който би трябвало да се ръководим, до момента в който не е станало прекомерно късно ", се споделя в публикацията.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР