В Стара Загора започна изграждане на кръгово кръстовище между улиците

...
В Стара Загора започна изграждане на кръгово кръстовище между улиците
Коментари Харесай

В Стара Загора започна изграждане на кръгово кръстовище между ул. „Калояновско шосе“ и „Анастасия Тошева“

В Стара Загора стартира създаване на кръгово кръстовище сред улиците „ Калояновско шосе “ и „ Анастасия Тошева “, оповестиха от пресцентъра на локалната администрация.

По време на ремонтните действия ще бъде осъществена цялостна реорганизация на пътната настилка, създаване и ремонт на прилежащи тротоари, създаване на дъждовна канализация и монтиране на уреди за отводняване, оформяне на острови за кръгово кръстовище, както и създаване и замяна на уличното осветяване.

Проектът ще се прави на два стадия. По време на първия ще бъде затворено платното за придвижване в посока Индустриална зона като придвижването ще се прави в двете посоки в другото платно. Обходният маршрут ще бъде по ул. “Капитан Петко челник “ или по ул. „ Георги Байданов “. Срокът за осъществяване е 90 календарни дни.

Изграждането на кръгово кръстовище цели да се усъвършенства пропускателната дарба на сектора, да се понижат транспортните задръжки, споровете точки и пътната аварийност и да увеличи сигурността на придвижване като понижи скоростта при ръководство на транспортните средства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР