В СССР “призовавали НЛО и осъществявали контакт с тях …КГБ

...
В СССР “призовавали НЛО и осъществявали контакт с тях …КГБ
Коментари Харесай

В СССР `призовавали` НЛО и осъществявали контакт с тях

В Съюз на съветските социалистически републики “призовавали ” НЛО и осъществявали контакт с тях …КГБ и руското Министерство на защитата имали специфични звена, в които събирали и анализирали информация за паранормална активност (HiddenTruth.site).Военните специалисти даже твърдели, че знаели по какъв начин да „ приканват “ НЛО и да реализират контакт с тях.Веднъж, на съветския политик Дмитрий Медведев (Dmitry Medvedev) бил заложен необикновен въпрос. Кореспондент на REN TV го попитал, като някогашен президент, правилно ли е, че дружно с „ нуклеарното куфарче “, на президента е показана класифицирана директория с материали за НЛО.

 Дмитрий Медведев
Дмитрий МедведевДмитрий Медведев дал отговор, че това е истина. Според него, „ с изключение на досието, на президента бил показан и отчет от тайните служби, чиято задача била да управлява извънземните на съветска територия “.

 Наблюдение на НЛО в Русия
Наблюдение на НЛО в РусияНа въпроса на журналиста, „ дали измежду нас живеят доста извънземни “, Медведев отказал да даде отговор, „ с цел да не основава суматоха “. Той обаче предложил на тези, които се интересуват от тематиката, да гледат „ документалната хроника, наречена Мъже в черно “. Разбира се, този отговор може да се интерпретира като смешка …
Но, факт е, че както в Съветския съюз, по този начин и в модерна Русия, тематиката за НЛО и други паранормални феномени е била и към момента е класифицирана. Никой от длъжностните лица в никакъв случай няма да каже нищо за това обществено.От друга страна, има специалисти, които към този момент не заемат управителни постове и това им дава известна независимост. Наскоро, някои някогашни високопоставени руски военни чиновници взеха решение да издигнат завесата на тайната за мистерията на НЛО.Това се случва на Конференция, кръстена на Феликс Зигел – руски астроном и математик, на който значително се приписва основаването на уфологията в Русия. Това събитие се организира в Москва повече от 20 години и е отдадено на проучването на паранормалните феномени.В продължение на доста години, в Съюз на съветските социалистически републики, известията за наблюдения на НЛО били третирани като „ ненаука “ или измислици, които не заслужават вниманието на сериозните учени.Само няколко запалянковци, един от които Феликс Зигел, осъзнали, че тези обстоятелства би трябвало да бъдат проучени съществено.През 60-те години на предишния век, Зигел изнесъл доста обществени лекции по тематиката, като по този метод подтикнал доброволци да се включат в задачата да събират информация за неидентифицирани летящи обекти.Преломният миг за по-сериозно отношение към НЛО идва през 1978 година, когато стотици, в случай че не и хиляди, хора в Петрозаводск (Petrozavodsk), в продължение на няколко часа, станали очевидци на чудноват светещ обект в небето.Местните служби за изключителни обстановки били затрупани с писма и позвънявания от уплашени членове на обществото. Дори прилежащите страни поискали от Съветския съюз да изясни какво мистериозно военно обучение се организира.

 2 1 600x315 - В Съюз на съветските социалистически републики `призовавали` НЛО и осъществявали контакт с тях (видео)
Академик Александров – създател на руските атомни електроцентрали, изпратил писмо, в което твърди, че би било неточност да се подценява този въпрос. Според него, било належащо да се основат специфични стратегии за проучване на тези феномени.Четете още: ТАСС: НЛО във Воронеж – Извънземни кацнаха в Съветския съюзПо това време, генералът от ФСБ Василий Еременко ‪(Vasily Eremenko) отговарял за подразделението на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), което следило производството на военновъздушните сили и самолетите. На неговото поделение била поверена задачата да събира всички известия за наблюдения на НЛО.

 Василий Еременко
Василий ЕременкоЕременко споделя пред REN TV, че е имало „ струпване на отчети “ за голям брой паранормални произшествия. Ракетните войски даже били инструктирани по какъв начин да се държат при положение, че виждат НЛО. Най-важното било да не работят по метод, който да сътвори опция за ответна експанзия.В началото на 80-те години на предишния век, на боен полигон в Астраханска област е проведен опит за „ приканване “ на НЛО. Експертите осъзнали, че НЛО постоянно се виждат в зони на „ нараснало напрежение “. Например, по време на проби на оръжия, или когато в дадена зона има събрана доста военна техника.Еременко споделя:„ Може да се каже, че по време на този опит се научихме по какъв начин да призоваваме НЛО. За да се реализира това, би трябвало да има внезапно увеличение на броя на полетите, изпълнявани от бойни самолети. Тогава НЛО се появяват с възможност от близо 100 %. ”Според него множеството обекти приличали на светещи сфери.С течение на времето, всички участници в опита толкоз доста привикнали с тези феномени, че ги приели за даденост. Някои даже се пробвали да осъществят контакт с тях.Генералът споделя:„ Изглеждаше по този начин: човек на земята маха с ръце, два пъти надясно и два пъти наляво. Светещата топка в небето реагира на това, като се „ люлее “ два пъти надясно и по-късно два пъти наляво. Нямахме концепция по какъв начин да го разбираем. ”Военните и учените, взели участие в опита, стигнали до три съществени изводи.Първо, това може да са естествени феномени, които актуалната просвета към момента не е в положение да изясни. Второ, това може да е американско или японско разследващо съоръжение. И трето, това може да са извънземни обекти.Гледайте видеото.
В наши дни за НЛО се написа на страниците на сензационните таблоиди. Ето за какво, както счита Еременко, сериозните учени не смеят да изложат отношението си по този въпрос и мълчат.В персонални диалози с водачи и космонавти той нееднократно е чувал истории за НЛО, само че те не желаят да приказват за това обществено.И въпреки всичко, той е уверен, че този въпрос би трябвало да се вземе на съществено от позиция на сигурността.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР