В сряда, след временно намаление в нощните часове, облачността бързо

...
В сряда, след временно намаление в нощните часове, облачността бързо
Коментари Харесай

Времето утре - 7 април

В сряда, след краткотрайно понижение в нощните часове, облачността бързо ще се усили. На доста места ще има превалявания от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. С понижението на температурите в Северна и Западна България тук-там дъждът ще се примесва със сняг. Това заяви за Агенция " Фокус " Виктория Клещанова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
В четвъртък ще се задържи прохладно. Облачността ще е променлива, по-често забележителна, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще бъде относително студено с минимални температури сред минус 2° и 3° и оптимални - сред 5° и 10°. В петък вятърът ще отслабне, по-късно и ще стихне. Ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността към и след обяд, само че вероятността за превалявания е дребна.
 Седмична прогноза за времето за 5-11 април Седмична прогноза за времето за 5-11 април
В понеделник над цялата страна ще има променлива облачност, без превалявания. Максималните температури ще са сред 9 и 14 градуса. Във вторн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР