В сряда ще имате ангажимент или ще обсъждате събития свързани

...
В сряда ще имате ангажимент или ще обсъждате събития свързани
Коментари Харесай

Разходи за лъвовете, изненада за раците

В сряда ще имате ангажимент или ще обсъждате събития свързани с пътешестване на човек от кръга ви родственици. Днес ще имате опция да изчистите недоразуменията и хармонизирате връзките в дома и в фамилията си. Възможно е да ви зарадва съответен триумф или вест значима за личното ви семейство. Във финансов проект сряда ще изиска по-голямо внимание и вглъбеност при работа с пари или с документи. През този ден младите дами ще преживеят една стресова обстановка, която ще ги накара да погледнат по-реално върху фантазиите и проектите си. Това ще бъде удобен ден за действия свързани с връзки, пътешестване и превоз за мъжете до 35 годишна възраст. ЛЮБОВ: Сряда ще бъде удобен ден за срещи и сантиментални занимания. Ако някои ви " показа " информация обвързвана с колегата ви, която ще провокира вашия яд, бъдете умни, тъй като в сходни дейности може да има преднамереност.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през днешния ден ще зародят непредвидени разноски, които ще ви притеснят. Денят изисква повече такт и дипломатичност при диалозите ви с сътрудници или клиенти. Сряда ще бъде един по-емоционален ден и по-приятен за дамите родени под тези три зодиакални знака.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден ще бъдете поласкани от дейностите на хора, които ви обичат. Това ще бъде един забавен ден за фамилния ви живот. Днес ще създадете забавни контакти и познанства или ще развиете основани към този момент такива.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден ще имате диалози с родственици, с които не живеете дружно. Ще коментирате проблемите в едно семейство и невъзможността им те да бъдат позволени без загуба. Като цяло сряда вещае нови шансове, шанс и забавни прекарвания.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще преживеете изненада на работното си място. Днес ще ви развълнува една вест от друго обитаемо място. Конфликт с дете или с младеж ще ви накара да се върнете към мемоари свързани с ваши минали неточности или прекарвания.
Изтоник: astrovelida
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР