В сряда се появиха опасения за най-младия заложник, задържан в

...
В сряда се появиха опасения за най-младия заложник, задържан в
Коментари Харесай

Страховете нарастват за най-младия заложник в Газа, след като Хамас твърди, че 3-ма членове на семейството са убити при израелска бомбардировка

В сряда се появиха опасения за най-младия пленник, арестуван в Ивицата Газа, откакто Хамас съобщи, че 10-месечният Кфир Бибас е бил погубен дружно с брат си и майка си.

Израелските военни споделиха, че правят оценка изказванието, до момента в който родственици споделиха, че " чакат новината да бъде доказана или се надяваме скоро да бъде опровергана " за членовете на фамилията, които са станали водещи лица на рецесия със заложници.

„ По време на клането на Хамас на 7 октомври фамилията Бибас, в това число 10-месечния Кфир Бибас, неговия 4-годишен брат Ариел Бибас и майка им Шири Бибас — бяха отвлечени живи в Газа “, се споделя в изказване на израелските отбранителни сили.

„ Варварството и жестокостта на Хамас са изцяло показани на света. Представители на IDF разговаряха със семейство Бибас след последните отчети и са с тях в този сложен миг. IDF прави оценка точността на информацията “, добави той.

Това следва изказване на военното крило на Хамас, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР