В сряда преди обяд ще е слънчево. След обяд ще

...
В сряда преди обяд ще е слънчево. След обяд ще
Коментари Харесай

Времето: Слънчева сутрин, следобед отново ще превали на места

В сряда преди обяд ще е слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в западната половина от страната ще превали временен дъжд. По-интензивни и съпроводени с гръмотевици ще са преваляванията в Северозападна и Централна Северна България. Там ще има условия и за градушки. Почти без превалявания ще е в Горнотракийската равнина и там температурите ще са най-високи. Преди обяд в Дунавската низина и Източна България ще духа до сдържан западен вятър, само че до вечерта ще отслабне, а тук-там и ще стихне. Минималните температури ще са сред 9 и 14 градуса, а оптималните ще са най-вече сред 23 и 28 градуса.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, по старопланинското било и ще прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от западната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще е към 16 градуса, а на 2000 метра - към 9 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан западен вятър, който до вечерта ще стихне. Максималните температури ще са 21-24 градуса. Температурата на морската вода ще е 14-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 06:00 часа и залязва в 20:46 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 46 минути.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР