В сряда испанският крал Фелипе VI е дал положителна проба

...
В сряда испанският крал Фелипе VI е дал положителна проба
Коментари Харесай

Испанският крал и датската кралица са с COVID-19

В сряда испанският крал Фелипе VI е дал позитивна проба за COVID-19, откакто е показал леки признаци през нощта и ще остане в изолираност за седем дни, се споделя в изказване на кралския замък, съобщи БНР.

" Общото здравословно положение на Негово Величество е положително и той ще продължи институционалните си действия от резиденцията си ", се споделя в известието, като се прибавя, че кралица Летисия и щерка им принцеса София не са показали признаци.

Датската кралица Маргрете II също е дала позитивна проба за ковид и има леки признаци, се споделя в изказване на кралския двор от сряда. 81-годишният монарх е получила трета доза ваксина през ноември, оповестиха от двореца.

Тя анулира плануваната си зимна почивка в Норвегия, която трябваше да стартира в сряда и се изолира в крило на двореца " Амалиенборг " в центъра на Копенхаген, в сходство с настоящите здравни рекомендации, заяви „ Гардиън “. Въпреки че предходната седмица бяха анулирани всички вътрешни Коронавирус ограничавания, датските управляващи към момента предлагат пациентите да се изолират за минимум четири дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР