В сряда граничните сили на Обединеното кралство са конфискували повече

...
В сряда граничните сили на Обединеното кралство са конфискували повече
Коментари Харесай

Британските власти задържаха близо 1 тон кокаин в Ламанша

В сряда граничните сили на Обединеното кралство са конфискували повече от един звук кокаин , открит в Ламанша, заяви Министерството на вътрешните работи в четвъртък.

Полицията е била предизвестена за няколко пакета в морето рано в сряда.

Кораб на граничните сили ги разкрил и върнал в пристанището на Дувър, на южния бряг на Англия.

Съдебномедицинските проби потвърдиха, че те съдържат кокаин с почти тегло един звук.

" Тези конфискации изпращат ясно обръщение на всеки, който е подготвен да вкара незаконни опиати в страната , че продължаваме да се борим с постоянно насилствените и експлоататорски вериги за доставка на опиати ", съобщи основният действен шеф на Граничните сили Стив Дан.

Конфискацията идва седмици откакто два тона кокаин, опакован в компактно затворени пакети, някои от които прикрепени към избавителни жилетки, бяха изхвърлени на френските плажове в Нормандия.

Според статистическите данни на Министерството на вътрешните работи за Англия и Уелс, оповестени в четвъртък, количеството на иззетия кокаин се е нараснало с 68% през последните 12 месеца , поставяйки нов връх от 18,8 тона.
 Край Сицилия италианската полиция хвана 2 тона кокаин
Край Сицилия италианската полиция хвана 2 тона кокаин

Води се следствие

Конфискуваните количества кетамин са се нараснали с 884% до 1,9 тона - нов връх, а иззетият канабис е повишен със 107% до над 35 тона, което е най-високото равнище от 1994 година насам, сочат данните.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР