В среща от IX-ия кръг на Североизточната Трета лига, играна

...
В среща от IX-ия кръг на Североизточната Трета лига, играна
Коментари Харесай

Локомотив Русе с реми в Каварна

В среща от IX-ия кръг на Североизточната Трета лига, играна на Градския стадион в Каварна, Локомотив (Русе) стигна до тъждество 2:2 против домакините от Калиакра.
Головете за „ железничарите “ вкараха Мартин Иванов и Живко Парашкевов.

Русенци поведоха в резултата още в 6-ата минута, когато Мартин Иванов се разписа непосредствено от директен свободен удар. В 20-ата минута домакините съумяха да изравнят след отдалечен удар.

В началото на второто полувреме реферът Мартин Великов отсъди много дискусионна дузпа за „ Калиакра “, от която каварненци поведоха с 2:1. В 70-ата минута обаче капитанът на Локо (Русе) Живко Парашкевов засече с глава топката, пращайки я неспасяемо в далечния ъгъл за 2:2.

В последната минута при прям фал против централния нападател на „ железничарите “ Сонер Хюсеин в наказателното поле на Калиакра съдията Великов остана безгласен и по този метод лиши опцията на русенци да завоюват мача. За отплата реферът подвигна червен картон на състезател на домакините и каварненци доиграха с 10 души последните секунди на дуела.

"Получи се доста прекрасен мач, като за това способства отличният терен на стадиона в Каварна. Нашият тим съумя да разгърне своите благоприятни условия и мога единствено да скърбя, че в Русе на този стадий не разполагаме с такива условия за провеждането на нашите срещи. Накрая даже изпуснахме да се поздравим и с успеха. За мен имаше чиста дузпа за фала против Сонер Хюсеин в пеналта на Калиакра, само че съдията сякаш не посмя да я даде. Въпреки всичко, съм удовлетворен от това, което футболистите на Локомотив демонстрираха на терена през днешния ден “, съобщи след края на срещата старши треньорът на русенските „ железничари “ Ивайло Кирилов.

В идващия кръг Локомотив (Русе) приема водача в класирането Суворово. Двубоят ще се играе в неделя, 15 октомври, от 16:00 часа на стадиона на Русенския университет.

Съставът на Локомотив в Каварна: Димитър Лазаров, Владимир Перчемлиев /75′ – Мартин Георгиев/, Огнян Брайнов, Борислав Джарнавлиев /56′ – Диян Руменов/, Мартин Иванов, Живко Парашкевов /капитан/, Стефан Митев, Мирослав Георгиев, Мартин Недков, Динко Станчев, Сонер Хюсеин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР