В среща от 3-ия кръг на женската волейболна Демакс лига

...
В среща от 3-ия кръг на женската волейболна Демакс лига
Коментари Харесай

Варна ДКС отстъпи като гост на Казанлък Волей

В среща от 3-ия кръг на женската волейболна Демакс лига отбора на Варна ДКС загуби гостуването си на Казанлък Волей с 1-3 гейма. “Розите ” срещнаха сериозна опозиция от подмладения отбор на варненки, само че въпреки всичко стигнаха до триумфа след двучасова борба. Първата част в зала “Багира ” продължи цели 34 минути, като в последна сметка домакините се постановиха с 25-19.

Вторият гейм варненки поведоха още при започване на гейма и след непрекъсната гонитба в точките, демонстрираха по здрави нерви и възвърнаха равенството след 29-27. В третия сет “розите ” смениха тактическата сграда и взеха гейма с 25-11. Сценарият се повтори и в четвъртата част, като този път Казанлък Волей затвори мача след 25-14.

Пред клубния уебсайт наставникът на варненки Юли Василев съобщи:  “Доволен съм от представянето на тима в първите два гейма. След това допуснахме доста самостоятелни неточности и се пропукахме в някои детайли. Показахме и някои положителни неща, само че има още доста да работим с цел да почистим слабостите. “                                           

В идващия 4-и кръг на 19.11, Варна ДКС още веднъж ще гостува – този път на състава на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР