В средата на юни вътрешното ведомство обяви обществена поръчка за

...
В средата на юни вътрешното ведомство обяви обществена поръчка за
Коментари Харесай

Първите пари по Плана за възстановяване да дойдат наесен цели служебния кабинет

В средата на юни вътрешното ведомство разгласи социална поръчка за създаване, развиване и оптимизация на цифровата система ТЕТРА и радиолинейната мрежа на Министерство на вътрешните работи. Прогнозата е, че това ще коства малко над 108.5 млн. лв.. само че до крайния период не бе подадена нито една оферта. Поради тази причина в средата на сегашния месец процедурата бе прекъсната.

“Последният знак – план за рационализация на Министерство на вътрешните работи, така наречен ТЕТР система, не беше изпълнено от постоянното държавно управление. В последното си съвещание, те го разпореждат на „ Информационно обслужване”, което Европейска комисия смята, че е неприемливо. Вътрешният министър Демерджиев пое ангажимент още веднъж това да се разпореди на МВР”, съобщи на брифинг в министерския съвет вицепремиерът Атанас Пеканов.

Той прикани Министерство на вътрешните работи в интензивен период да организира транспарантна и открита процедура, отговаряща на европейските условия и стандарти

България ще придвижи първото искане за заплащане по ПВУ в края на този месец, след това Европейска комисия има 2 месеца период да прегледа настояването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР