В средата на май тази година Наоми Кембъл навърши 50

...
В средата на май тази година Наоми Кембъл навърши 50
Коментари Харесай

Наоми Кембъл и нейните 4 тайни за красота - slava.bg

В средата на май тази година Наоми Кембъл навърши 50 години. Въпреки възрастта си, английският модел не стопира да работи и споделя, че ще продължава да прави това, което умее най-добре. Превърнала се в фешън икона, тя към момента е едно от най-търсените лица в промишлеността.

Робърт де Ниро, Майк Тайсън, Силвестър Сталоун, Адам Клейтън Хоакин Кортес, Лиъм Пейн. Това са единствено част от известните имена, с които моделът има връзка през годините. Запленени от нейния сексапил, доста мъже не престават да тръпнат по нея и в този момент.
Какви са тайните за хубост на Наоми Кембъл?

Преди близо година моделът сътвори собствен профил в YouTube и стана влогър. Подобно на доста звезди, там тя споделя любопитни видеа, в които споделя по какъв начин протича всекидневието ѝ. Голяма част от тях са свързани с това по какъв начин се грижи тя за кожата и косата си.

1. Грижа за кожата

В един от клиповете Кембъл разкрива, че сортира доста деликатно козметиката, която употребява за своята кожа. Говорейки за значимостта на хидратацията, тя изяснява, че не си купува душ гел.

„ Под душа употребявам единствено детски сапун. Не одобрявам прекомерно ароматизираните душ гелове “, показва тя пред „ Harper`s Bazaar “.

За да има хубава кожа на лицето, тя употребява хидратиращи крем и серум за зоната към очите.

„ Хидратирам кожата на лицето си непрекъснато, изобщо цялото си тяло... Мисля, че всички гримове и тежки овлажнители могат да запушат порите “, изяснява още тя.

В своите влогове Наоми приказва за това какъв брой постоянно би трябвало да почистваме кожата си. По думите ѝ, всяка заран откакто се разсъни, тя стартира деня като почиства лицето си със специфичен крем и малко течен сапун.

„ За лицето си също употребявам артикули с витамин С и розово масло “, разяснява още тя и прецизира, че в никакъв случай не си ляга с грим.

Моделът е обожател и на маските за лице, с които кожата на лицето ѝ се подхранва и е по-здрава и сияйна.

„ Гримът навлиза надълбоко в порите. Затова, когато не работя, се пробвам да не нося въобще грим. Просто обичам да имам чиста кожа “, добавя тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР