В средата на декември жена, заразена с в Тачира, Венесуела,

...
В средата на декември жена, заразена с в Тачира, Венесуела,
Коментари Харесай

COVID-19 погуби цяло семейство. Майката скрила, че се е заразила

В средата на декември жена, инфектирана с в Тачира, Венесуела, се страхувала да признае, че е инфектирана с ковид. Тя е оповестила, че е болна от мощен грип и пробвала да се изолира. Така и не съумяла да избегне болестта в фамилията си. Това довело до съдбовни последствия – до края на януари  умряли тя, брачният партньор й и трите им деца , оповестява " Дарик ". Според венесуелския вестник " La Nación " 36-годишната Вероника Гарсия Фуентес се е почувствала зле през втората седмица на декември с тресчица, кихане и общо неразположение . Направен й е PCR тест и той е позитивен, само че тя е скрила това от фамилията си, макар че се е изолирала в дома. Дни по-късно е изработен втори тест, също позитивен, само че дамата отново не признала, че има COVID-19, а пробвала да успокои фамилията си, че става въпрос за изострен грип.
На 27-ми брачният партньор й участвал на фамилна колекция, до момента в който тя останала у дома. Накрая решила да му се обади по телефона, като му признала, че е с ковид. 33-годишният й мъж Хосе Антонио и трите им деца – тийнейджърка на 17 година и момчета близнаци на по 4 година, посочили негативни проби на бърз тест. През януари обаче Вероника към този момент е била с пневмония, а останалите от семейството са били с позитивни проби, само че безсимптомни.
 Коронавирусът в България: Пореден растеж в броя на пациентите, признати в лечебни заведения Коронавирусът в България: Пореден растеж в броя на пациентите, признати в лечебни заведения
Броят на новите случаи на ковид означи спад и като безусловно число, и като %. 719 са новооткритите инфектирани за 3 февруари...
На 14-ти януари дамата е приета в болница. Два дни по-късно положението на брачна половинка й също се влошило и той е признат в болница. След седмица и двамата са към този момент умряли. През това време здравето и на трите деца се е влошило дотолкоз, че на 27-ми януари и те не съумели да преборят заболяването - 42 дни откакто майка им Вероника е дала първата позитивна проба за COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР