В средата на декември 2017 година китайската Xiaomi представи двата

...
В средата на декември 2017 година китайската Xiaomi представи двата
Коментари Харесай

Нови снимки на великолепния Xiaomi Redmi Note 5 с двойна камера

В средата на декември 2017 година китайската Xiaomi показа двата бюджетни смарт телефона Redmi 5 и Redmi 5 Plus с доста добър хардуер за цената си, а малко след анонса производителят съобщи, че моделът с Plus в действителност е Redmi Note 5.
Но в самото начало на 2018 година в Мрежата се появи напълно друга информация, съгласно която Redmi Note 5 ще бъде напълно нов смарт телефон с мощен хардуер и двойна съществена камера с двукратно оптично нарастване и поддръжката на резултата боке.



Днес се появиха първите фотоси на превъзходния Xiaomi Redmi Note 5, които наподобяват същински и действителни. Дизайнът на това мобилно устройство в действителност е впечатляващ – безрамков екран, леко заоблен в ъглите, железен корпус, двойна камера с отвесно разположение на фотосензорите и скенер за пръстови отпечатъци с кръгла форма под тях.



Според изтеклата към сегашен ден информация, Redmi Note 5 ще има 5,99-инчов IPS екран с резолюция 1920х1080 пиксела и ще се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 632. Телефонът ще разполага с 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, Wi-Fi 802.11ac и Bluetooth 4.2 LE модули за безжична връзка.

Рекламната цена при започване на продажбите се чака да бъде $220. Дали тази информация е вярна ще разберем напълно скоро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР