В Сребреница нямаше геноцид. Геноцидът е измислена форма за сатанизиране

...
В Сребреница нямаше геноцид. Геноцидът е измислена форма за сатанизиране
Коментари Харесай

Додик отрече, че в Сребреница е извършен геноцид

„ В Сребреница нямаше геноцид. Геноцидът е измислена форма за сатанизиране на целия сръбски народ. "

Това съобщи президентът на Република Сръбска (РС) Милорад Додик, представен от „ Сараево таймс “ и БГНЕС.

" Геноцидът е измислена форма, с която се пробват да сатанизират целия сръбски народ и посредством самостоятелни решения на съдилищата в Хага да трансферират груповата отговорност върху един народ, сръбския народ. " - сподели Додик, след срещата със сръбския президент Александър Вучич.

Той твърди, че процедурата на съда в Хага по отношение на геноцида в Сребреница е „ унищожила опцията за взаимен живот в Босна и Херцеговина (БиХ) “.

Според него в Сребреница са били убити към 3500 сърби и към 4100 бошняци.

В реалност по официалин данни са избити 8000 босненски мюсюлмани - мъже, дами и деца. Военното закононарушение е осъществено от сръбските сили, ръководени от военачалник Ратко Младич.

" Страданието на сърбите се отхвърля като такова, а историята за страданието на бошняците е фаворизирана. Това е нечиста сделка и машинация, която са измислили, с цел да оправдаят бомбардировките, които НАТО извърши макар решенията на Съвета за сигурност и други способени институции. Всичко се прави в поредност на занемаряване на историческите обстоятелства и обстоятелствата на място и, несъмнено, без предпочитание за създаване на съвременно бъдеще. " - твърди президентът на районен съд.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР