В спецоперацията, реализирана с помощта на служители от Главна дирекция

...
В спецоперацията, реализирана с помощта на служители от Главна дирекция
Коментари Харесай

В Пловдив удариха група за доставка и разпространение на наркотици в цялата страна

В спецоперацията, осъществена благодарение на чиновници от Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП), са арестувани 11 души, конфискувани са над 20 кг марихуана. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

На територията на регионалните дирекции в Пловдив, Враца и Пазарджик са претърсени 18 адреса и моторни транспортни средства.



Министерство на вътрешните работи

Специализираната полицейска интервенция е извършена след продължителна оперативна работа от чиновници на отдел „ Криминална полиция ” на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи по добита информация за проведено разпространяване на марихуана в цялата страна.

След арестите в изискванията на необходимост са подхванати голям брой процесуално-следствени дейности. Освен марихуана, са конфискувани нелегално притежавано огнестрелно оръжие и други материални доказателства за реализираната незаконна активност.

Работата по документиране на формираното по случая досъдебно произвеждане продължава в отдел „ Криминална полиция ” под надзора на Окръжната прокуратура в Пловдив.



МВР
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР