В специалната поредица по NOVA NEWS - „7 със 7”,

...
В специалната поредица по NOVA NEWS - „7 със 7”,
Коментари Харесай

Ива Митева: Темата за зеления сертификат няма да е сериозен проблем между коалиционните партньори

В специфичната поредност по NOVA NEWS - „ 7 със 7”, Лора Инджова ни среща със седем представители на седемте политически партии, част от 47-ото Народно заседание. Тази вечер в „ 7 със 7” приказва Ива Митева от " ИТН ".

Темата за зеления документ няма да е сериозен проблем сред съдружните сътрудници. Това сподели Ива Митева от " ИТН ". Тя преповтори позицията на ПГ на " ИТН " по тематиката за документите.

" Ние изрично ще гласуваме срещу тях. Пропука се осведомителната акция за имунизациите. В началото нещата вървяха, хората слушаха. После нещо се обърка, може би обществото се изплаши. Сега би трябвало експертите да седнат на една маса и да вземат най-правилното решение. Вярвам, че сътрудниците ще гласоподават по съвест по тази тематика ", сподели още тя.

Според Митева годината беше пъстра в политически проект за всички.

" Минахме през няколко държавни управления, два служебни кабинета. Това беше ново и не се беше случвало. Това, което се случи обаче и би трябвало да се означи е, че от нас стартира смяната. Поставихме точката и началото, което се надявам да ни изведе до същинската смяна, която чакаме ", изясни тя.

Ива Митева регистрира като неточност методът на ПГ в предходното Народно заседание.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР