В социалните мрежи все по-често попадаме на профили на различни

...
В социалните мрежи все по-често попадаме на профили на различни
Коментари Харесай

Кучето, което прилича на жираф

В обществените мрежи все по-често попадаме на профили на разнообразни домашни любимци. Някои от тях имат милиони почитатели, а други не са толкоз известни, само че пък са повече от забавни.
 Nala Cat, най-следваната котка в Instagram и върхът на Гинес
Котката с връх на Гинес и милиони почитатели

Най-пухкавият инфлуенсър

Точно както този на един представител на породата Испанско галго - Ketama the Giraffe dog . Женското куче на две години е осиновено от двойка в Нидерландия, привлечена от необикновеното й телосложение.

Кучетата от тази порода се употребяват за състезаниия или за лов, само че постоянно биват изоставяни от ловци. Такава е била ориста и на Кетама.

Тя наподобява по-скоро на мъжки образец със своите пропорции, а най-отличителната й линия е изключително дългият врат - цели 25 сантиметра . Именно поради него Кетама получава прякора " кучето жираф ".

Това за някои може да е минус, само че за притежателите на това ловно и спортно куче е по-скоро преимущество.

Те й вършат десетки занимателни фотоси, които разгласяват в обществените мрежи, а и доста обичат да я обличат шарено и да й поставят шалове и бижута на дългия врат , предава Daily Mail.

Освен с по-необичайна визия, Кетама пленява стопаните си и със занимателните номера, които обича да прави. Тя е много палава и им краде закуската да вземем за пример, само че може ли човек да й се сърди...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР