В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник,

...
В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник,
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Фалшива анкета набира кадри за общината. Спекулация е

" В обществените мрежи се популяризира подправена анкета с неразбираем източник, с която се набират " фрагменти за общинска администрация " в София. Важно - апелирам Ви да не попълвате тази анкета, тъй като данните, които предоставяте, най-вероятно се събират и обработват нелегално и могат да бъдат употребявани за користни цели ", съобщи новоизбраният кмет на София Васил Терзирев във Facebook профила си.

" Категорично декларирам, че тази мнима самодейност за асортимент на чиновници няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са безусловно неприемливи, уронват престижа и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там.

Неведнъж по време на акцията към споделял, че индивидът и неговият капацитет са в центъра на нашата стратегия за ръководство на София. След формалното ми встъпване в служба следва да се срещна персонално с сътрудниците от администрацията на Столичната община. Нямам никакви подозрения, че измежду тях има изключителни експерти. Назначаването в общината ще се случва по откритите процедури и при спазването на откритите правила ", написа още той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР