В социалните мрежи се появи шокиращо видео с участието на

...
В социалните мрежи се появи шокиращо видео с участието на
Коментари Харесай

Чупки в кръста: Синът на Галена изуми мрежата с изпълнение о...

В обществените мрежи се появи шокиращо видео с присъединяване на дребния наследник на певицата Галена. То е направено точно на Нова година в Пунта Кана, Доминикана, където певицата имаше присъединяване за празника. 
 
5-годишният Александър е бил черешката на тортата в новогодишната нощ и е станал огромната атракция на всички там. Много хора в мрежата се кефят на наследника на Галена, само че не са малко и тези, които осъждат това държание. 

Във въпросното клипче виждаме по какъв начин Галена подава микрофона на Алекс и той стартира да пее настоящия шлагер на Фики  " Чупки в кръста ". Видимо момчето се раздава на макс и много се вживява в своя звезден момент. На назад във времето се вижда и таткото Галин, който се радва на сина си. 

КЛИКНИ ВЪРХУ СНИМКАТА, ЗА ДА ВИДИШ ЦЕЛИЯ КЛИП:

В мрежата някои се радват на детето, а други скочиха остро против Галена.

" Какво образование, накъде отива младежта?! Майка върти гюбеци пред погледа на 5-годишния си наследник, а той в това време пее най-мизерния кючек, в който липсва какъвто и да е смисъл. Позор! ", гласи един от мненията в обществените мрежи. 

Галена е споделяла, че Александър харесва фолк музика и постоянно гледа да е в центъра на вниманието. По всичко проличава, че ще бъде безгрижник като родителите си. Не подобен е казусът с огромния й наследник Стефан, който не обича да се суети към него и слуша музика, която е надалеч от творчеството на майка му, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР