В социалните мрежи се появи шокиращо клипче от участие на

...
В социалните мрежи се появи шокиращо клипче от участие на
Коментари Харесай

Тъпа издънка на Галена, жени пищят и падат зад гърба й по време на участие ВИДЕО

В обществените мрежи се появи шокиращо клипче от присъединяване на Галена, на което ясно се вижда по какъв начин певицата нокаутира една от танцьорките на сцената. Страховитият случай не е за хора със слаби сърца. 

Момичето очевидно не очакваше този удар и няколко минути не можеше да се свести, а още не знаем какви последствия има след случилото се. Галена очевидно се тормози от безразсъдното си деяние, с което заплаши човешки живот.

Видеото демонстрира миг, в който Галена хваща пистолет-пушка с пушек и го разпръсква на всички места по време на своя концерт. Въпреки че не е целяла да улучи някого, тя не помни за двете танцьорки зад тила си и безусловно ги отнася.

Двете танцьорки се намират на неверното място в неверното време и биват отнесени от пушката по жесток метод. Този миг несъмнено не би могъл да бъде прелестен, а едната танцьорка няколко минути не съумя да се опомни къде се намира.

Промяната в силовата посока на пушката е била толкоз непредвидена, че Галена я е пропуснала и не е съумяла да защищити хората към нея, по-специално танцьорката, която пострада най-много. Прическата й бива развалена, а след случая тя има потребност от време, с цел да се приведе в обикновено положение. Водещи певици и реализатори нерядко употребяват специфични резултати и атракции, които да задълбочат преживяването на публиката по време на концерта. Това включва изстрелването на пиротехника или потреблението на пушки за основаване на специфични резултати.

Въпреки това, е извънредно значимо за изпълнителите да имат надзор върху своите театрални реквизити и да предпазят публиката и екипа си от всевъзможен тип вреди. След съществуването на упоменатия случай, Галена се извинила на танцьорката и прекарала много време с нея след присъединяване./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР