В социалните мрежи група майки сигнализираха за жена, която се

...
В социалните мрежи група майки сигнализираха за жена, която се
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ! Мнима детегледачка ограбва домовете на семейства

В обществените мрежи група майки алармираха за жена, която се показва за детегледачка или болногледач, влиза в дома им, печели доверието им и в следствие от жилищата им стартират да изчезват пари, бижута, облекла и обувки, споделя Нова телевизия.

Това, което направило усещане на Диляна Викторова, било, че нито един път дамата не попитала за навиците на детето ѝ. Разказвала за свои житейски компликации, изясни пострадалата. Разбрала, че евентуално е излъгана, откакто видяла пост на друга жена в интернет.

Името на дамата, представяща се за болногледачка и детегледачка, е Анна Таскова. Била с огромен опит. Нито едно от излъганите фамилии обаче няма контракт, с цел да потвърди, че непознат човек е бил в дома им и да подаде сигнал в полицията.

Весела Бадикова първа споделя историята си в обществените мрежи. Наема Анна през декември 2021 година посредством публикация в интернет. Жената близо година се грижи за детето на Весела - до април месец тази година. Майката споделя, че детето ѝ си събирало пари в касичка, като било натрупало към 400 лева спестявания.

По думите на Весела дни преди рождения му ден тя сама отваря касичката и открива, че огромна част от парите липсват.  Опитва се да поговори с детегледачката да върне парите, само че без триумф. Решава да разгласява историята в мрежата. С нея се свързват и други дами, които настояват, че са подведени от Анна Таскова. 

Лили Христова наема въпросната дама през 2018 година, с цел да се грижи за болната ѝ майка. Анна поискала три месеца предплата, а по-късно изчезнала с парите. Сумата, която отхвърля да върне, е 3000 лева

През май 2022 година друго семейство от София наема Анна да се грижи за двете им деца. Тогава мнимата детегледачка изяснява, че синът ѝ се е самоубил и поискала пари, с цел да покрие разноските за погребението му. Семейството твърди, че дава 300 лева, а ангажимента е дамата да създаде дадения ѝ задатък. 

През март 2023 година тя се обадила и споделила, че няма да върне парите, тъй като те не им трябвали. В следствие се оказало, че други хора също са помогнали за погребението. През февруари месец тази година дамата още веднъж е наета, въпреки и за два дни, от друго семейство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР