В социалната мрежа в Русия се обсъжда предупреждение за предстояща

...
В социалната мрежа в Русия се обсъжда предупреждение за предстояща
Коментари Харесай

Предупреждение: Страшното пророчеството на Распутин за Трета световна война

В обществената мрежа в Русия се разисква предизвестие за идна ужасна война, което е приписвано на Григорий Распутин, който е от селски генезис, само че става изключително непосредствен на фамилията на последния император Николай II, написа Блиц.

" Хората вървят към злополука. Най-неумелите ще ръководят в Русия, Франция, Италия и другаде... Човечеството ще бъде смазано от дейностите на лудите и негодниците. На мъдростта ще бъдат сложени вериги. Невежите и властните ще диктуват законите на мъдрите и даже смирените. И тогава множеството хора ще повярват в притежаващите властта, само че ще изгубят религия в Бога... Божието наказване няма да бъде бързо, само че ще е извънредно ", - цитират " пророчеството " съветските издания.

Авторът на текста загатва " три змии ", които " пълзят по пътищата на Европа " и оставят след себе си " пепел и пушек ". Първата змия, тълкувателите назовават Първата международна война, втората - Втората международна война, а третата - идна Трета международна война.

Распутин е измежду най-скандалните персони в историята на съветската монархия, по едно и също време боготворен и гневно мразен. Той е именуван още „ лудият духовник “, до момента в който други го оприличавали на пътешественик, също и дъртак. Някои вярвали, че той е физически и нравствен врач.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР