В социалната мрежа се завъртяха снимки от зрелищния екшън пред

...
В социалната мрежа се завъртяха снимки от зрелищния екшън пред
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Вижте зрелищни СНИМКИ от екшъна с побеснелия мъж пред общината във Видин

В обществената мрежа се завъртяха фотоси от зрелищния екшън пред постройката на общината във Видин.
Припомняме, че 45-годишен локален мъж потроши две стъкла на входната врата на постройката на общинската администрация на пл. „ Бдинци “. Екшънът се е разиграл в края на работния ден през вчерашния ден, а за него писа медията ни.



На фрагментите, качени в една от фейсбук групите, се виждат последствията от буйстването на мъжа. От тях излиза наяве, че  след като потрошил две от стъклата на постройката, видинчанинът необезпокоявано рови в телефона си, пред празния взор на защитата, който е свил ръце на хълбока си, може би чакайки да почне хоро, което да тропне, вместо да задържи злосторника. Малко по-късно мъжът тръгнал да бяга. 
Веднага след действието на незабавния телефон бил подаден сигнал за случилото се. До идването на служителите на реда, хора, които били на площада, пробвали да спрат разярения мъж по всевъзможни способи, което излиза наяве от фотосите. На фотосите се вижда, че инцидентни минувачи вършат всичко,  за да го заловят, като един от тях даже му подлага крайник, само че без триумф.
Въпреки напъните на 45-годишния да се скрие обаче, пристигналите униформени съумели да го задържат. 
По данни на полицията, видинчанинът бил във очевидно несъответстващо положение и е настанен за лекуване в психиатричното поделение на видинската болница.
Под постовете със фотосите, които се появиха в обществената мрежа, локални разясняват, че може би мъжът е имал някакъв проблем, обвързван с локалната администрация. Според тях най-вероятно на видинчанина му е омръзнало от бездействието и безхаберието на екипа на кмета Цветан Ценков, и е решил да вземе нещата в свои ръце.
Медията ни постоянно оповестява за нередности и проблеми в регионалния град, за които алармират локалните. Според видинчани точно неглижирането на публичното мнение е най-вероятната причина за вчерашното държание на мъжа, на който очевидно му е пристигнало до гуша да гледа по какъв начин хубав град като Видин чезне под също толкоз празния взор на кмета Ценков. Те даже утвърждават постъпката на мъжа, като разясняват, че може би индивидът е желал да направи повече място за комарите и кърлежите, от които постоянно се оплакват, само че няма кой да напръска против тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР