В София затруднено ще бъде движението по улиците Оборище, Московска,

...
В София затруднено ще бъде движението по улиците Оборище, Московска,
Коментари Харесай

Кат Ще Са Безмилостни По Празниците!

В София затруднено ще бъде придвижването по улиците " Оборище ", " Московска ", " 11 август " и " 15 ноевмри ".

По бул. " Цар избавител " също ще има усложнения от 14 до 20 часа. паркингките на плащад " Народно заседание " и този при " Александър Невски " няма да работят.

От Министерство на вътрешните работи припомниха, че през днешния ден ще бъде въведена възбрана за придвижване на товарните коли над 12 тона от 16 и 20 часа и в понеделник, 4 март от 14 до 20 часа.

Екипите на " Пътна полиция " ще управляват възбраната за придвижване на тирове.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че това е за водачите на товарни коли и притежателите на компании да бъдат улеснени във връзка с маршрута на придвижване и верния асортимент на тръгването.

Ако през този интервал бъде открито нарушаване ще бъде наложена санкция от 300 лева, лишаване на книжката за период от 1 месец и прекъсване на моторното транспортно средство за период от 1 месец.

От Министерство на вътрешните работи приканиха водачите да бъдат вниманителни при придвижване по автомагистрала " Хемус " поради ремонта на тунел " Витиня ". Ще бъде органичена скоростта, с цел да няма запушване в тунела.

Те поучават още да не се подхващат рискови изпреварвания по Кресненското дефиле.

По думите на Петър Соколов ще се следи и за неправоспособни водачи и водачи, които ръководят под въздействието на опиати и други аналози.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР