В София се състоя премиерата на най-новото попълнение в луксозната

...
В София се състоя премиерата на най-новото попълнение в луксозната
Коментари Харесай

Най-луксозното SUV на Mercedes вече е в София

В София се състоя премиерата на най-новото попълнение в първокласната гама на Mercedes. Става дума за модела EQS SUV, който се явява флагман при електрическите кросоувъри на марката. Автомобилът е изложен в шоурума на Силвър Стар в столичния Ринг мол.

Моделът идва с усъвършенствани нови технологии във връзка с задвижването, асистирането на лидера и инфотейнмънт системата. На процедура новият EQS SUV предлага всичко, което общоприетия EQS може да ви даде, само че с по-големи размери и още повече разкош.

Кросоувърът е издигнат на същата модулна EVA2 платформа, като се предлага със задвижване на задния мост и задвижване на четирите колела, обезпечено надлежно от един или два електромотора.
 Най-луксозното SUV на Mercedes
В началото ще се оферират версиите 450+ и 580 4MATIC, надлежно с мощ от 355 конски сили и въртящ миг от 568 нютон метра и 544 конски сили и 858 оптимален въртящ миг.

Колата, която виждате на фотосите и която ще бъде изложена в столичния мол е от по-наточената версия EQS 580 4matic, като базовата ѝ цена у нас стартира от 347 430 лв.. Автомобилът може да измине 600 километра с едно зареждане, като междинният му разход на гориво е 22.1 кВтч/100 км.

Ускорява от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, а оптималната му скорост е 210 км/ч. Серийното съоръжение е извънредно богато и включва EQ разширена гаранция (5 години или 100 000 км), пакет " Обслужване " (5 години или 100 000 км). Подобно на лимузината EQS и тук задните колела могат за завиват под ъгъл до 10°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР