В София се проведе юбилейният 25-и панаир на учебните фирми

...
В София се проведе юбилейният 25-и панаир на учебните фирми
Коментари Харесай

Postbank Next триумфира на ежегодния панаир на учебните фирми

В София се организира юбилейният 25-и панаир на образователните компании на Националната търговско-банкова гимназия. Учебната банка Postbank Next, основана от възпитаници от 11 клас в НТБГ, под менторството на Пощенска банка, завоюва годишния панаир на образователните компании в гимназията в конкуренция с 20 образователни банки и общо 64 образователни компании.

Екипът на образователната комерсиална банка Postbank NEXT показа богат набор от банкови артикули и услуги. Те обхващаха банкиране на дребно, корпоративно банкиране, разнородни картови артикули с новаторски дизайн. Това, в композиция със лична интернет страница, справедливо донесоха купата на огромните спечелили от тазгодишния конкурс.

Подкрепата за ученическата банка Postbank Next е в осъществяване на устойчивата тактика на Пощенска банка за създаване на тясна връзка сред бизнеса и образованието и е част от корпоративната обществена отговорност на институцията.

Инвестициите в обучение, повишението на финансовата просветеност и компетентностите са дълготрайни задължения на Пощенска банка с фокус върху усъвършенстването на младежите.

Форумът, който бе открит от министъра на образованието и науката проф. Галин Цоков, е значима част от календара на план „ Интегративно практическо образование “, стартирал през 1999 година. За четвърт век по този план са основани повече от 500 образователни предприятия – банки, компании, застрахователни компании. В събитието взеха присъединяване 64 формирования, от които 20 образователни банки, 6 образователни застрахователни компании и 38 образователни компании.

НТБГ празнува своята 111 годишнина като най-голямото приблизително професионално образователно заведение и едно от най-старите учебни заведения в България, което наследява и съхранява традициите на просветителната система.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР