В София не гледахме филма Апокалипсис сега. Това обяви на

...
В София не гледахме филма Апокалипсис сега. Това обяви на
Коментари Харесай

Правителството предотвратило апокалипсис сега в София

В София не гледахме кино лентата " Апокалипсис в този момент ". Това разгласи на брифинг общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев . А апокалипсис нямало с помощта на държавното управление, подкрепяно от ГЕРБ.

Решени били два доста значими казуса на столицата , по думите му. А точно - с парите за ВиК планове и защита на метрото. Блъф били изказванията на кмета Васил Терзиев и Борис Бонев, че в случай че няма техен ръководител на Столичния общински съвет (СОС), София ще спре.

Светът не свърши, че не избрахме техен ръководител, безапелационен бе Георгиев. Той регистрира поддръжката на ПП-ДБ за бюджета. Ние сме най-големият поданик, сподели общинският консултант. Затова плановете в София били значими.

Антон Хекимян вижда политическа отпадналост на първата мощ в СОС. Подигравателно било да се търсят краткотрайни решения за София, сподели той по отношение на предлагането на Синя София за среща сред всички партии в локалния парламент. От ГЕРБ въпреки всичко ще отидат на срещата.

Борис Бонев продължава да чертае разграничителни линии в групата на ПП-ДБ-Спаси София , счита Хекимян. Бонев протягал ръка към Българска социалистическа партия, счита той. Ние оставаме твърда съпротива, сподели той.

Кой кара влака, попита още веднъж Георги Георгиев, като съгласно него Борис Бонев легнал на Българска социалистическа партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР