В снощния епизод двете сестри Габриела и Памела напуснаха Ергенът.

...
В снощния епизод двете сестри Габриела и Памела напуснаха Ергенът.
Коментари Харесай

Габриела след "Ергенът": Когато бях на кастинг, аз нямах приятел!

В снощния епизод двете сестри Габриела и Памела напуснаха „ Ергенът ”. След като разбра, че до момента е бил лъган Алек Младенов реши да прати двете дами вкъщи. Габи и Памела освен, че не получиха рози от ерген номер 3, само че даже не участваха на церемонията по раздаването им.

Алек остана отчаян, че толкоз време е бил заблуждаван от двете сестри и че нито една от тях не е имала смелостта да му признае за другата. Фактът, че Памела и Габриела се борят за сърцето на един мъж, също накара феновете на „ Ергенът ” да изпаднат в неразбиране дали това е редно или не.

Е, оказа се, че единствено една от сестрите е била там, с цел да се опита да завоюва Младенов, а другата е била в сантименталното предаване, с цел да поддържа сестра си. Габриела сама призна, че тя има мъж отвън „ Ергенът ”, само че е в шоуто, поради Памела.

В „ Преди обед ” Габи показа, че когато е била на кастинг за шоуто, не е имала другар и от 2021-ва година не е имала връзка, след това обаче тя среща човек към който „ има интерес ”. Габриела обаче не разкри повече детайлности за връзката си. Тя нито удостовери, нито отхвърли тръгналите клюки, че мъжът до нея е футболист с жена и две деца.

Габи разкри още, че никой от фамилията й не е знаел, че тя има половинка преди да влезе в „ Ергенът ” – нито сестра й, нито майка й. Габриела споделя, че на мъжа до нея не му е било прелестно тя да е в „ Ергенът ”, само че това е било нейно решение, което той трябвало да почете.

Габриела признава, че не е флиртувала с Алек и че не е имало заплаха да се влюби в него, тъй като мъчно се влюбва.

Източник: ladyzone.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР