В случая с Nexo става въпрос за една прокурорско-герберска уйдурма.

...
В случая с Nexo става въпрос за една прокурорско-герберска уйдурма.
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: В случая с Nexo става въпрос за една прокурорско-герберска уйдурма

В случая с Nexo става въпрос за една прокурорско-герберска уйдурма . Тя е предизборна и всичко е замислено авансово. Колегите от " Да, България " би трябвало да решат дали да върнат парите от даренията от чиновници на Nexo, само че все още няма учредения за това. Това мнение изрази съпредседателят на " Демократична България " военачалник Атанас Атанасов по.

" Не съм наясно с детайлите и в никакъв случай не съм обичал да се занимавам с пари. В нашата коалиция е регламентирано кой с какво дава отговор. Но би трябвало да се даде политическа оценка на протичащото се, тъй като тук въпросът не е в донорите. И бих се възползвал от цветистия език на Бойко Борисов. В случая с Nexo става въпрос за една прокурорско-герберска уйдурма. Тя е предизборна и всичко е замислено авансово. В тази предизборна акция няма да е единствено тематиката Nexo. Ще има и Gemcorp. Трябва да бъдем бити – дружно и поотделно, в случай че може. И Политическа партия, и Демократична България. Няколко пъти обсъждахме в парламентарната група след експлоадирането на абсурда  - всичко е безусловно чисто ". по този начин Атанасов разяснява резултатите от вътрешната инспекция на партията, касаеща листата с донори от Nexo, които бяха оповестени обществено.

Той акцентира, че въпросът с връщането на парите би трябвало да го решат сътрудниците му от „ Да, България ”. „ Това е компромат, почиващ на справедливи данни. Така се назовава цялата тази история. „ Да,България ” би трябвало да решат дали да върнат парите, тъй като те са ориентирани към тях. Но все още не виждам такова съображение. Това е и проблем на финансирането на политическата активност в България ”, безапелационен е той. И попита: " Как една политическа партия да ревизира всичките си донори? Политическата партия, която оглавявам, не е ДАНС ". 

Целия диалог гледайте във видеото. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР