В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно

...
В случай че тази сутрин сме се събудили с внезапно
Коментари Харесай

Готова ли е Кристина Агилера за сватба

В случай че тази заран сме се събудили с ненадейно любознание за персоналния живот на Кристина Агилера, е време да приветстваме Матю Рътлър. Двамата са дружно повече от десетилетие, като всичко стартира през 2009 година на снимачната площадка на " Бурлеска ". Той е помощник в продукцията. Тя - в основната роля на кино лентата. Останалото е история.
 Кристина Агилера, Матю Рътлър и по какъв начин певицата означи рождения ден на колегата си
Кристина Агилера разголи душата си

Ето по какъв начин го прави

На връх Свети Валентин преди осем години Матю желае ръката на обичаната си. Тя споделя " Да ". И макар че са отдадени един на различен, двамата не бързат да вървят до олтара.

Източник на Us Weekly разкрива, че и сега изпълнителката няма проекти за женитба. Тя и Мат са щастливи по този начин както са. " Те са една от тези двойки, които не се нуждаят от документ, с цел да потвърдят любовта си един към различен. "

2014 година е паметна за двойката и поради появяването им на щерка им Съмър, скоро след годежа им. Въпреки това Кристина Агилера споделя, че не желае да бърза с брака. В момента певицата е фокусирана върху кариерата си и това да бъде майка. " Любовта е задоволително сигурна, че не се нуждаем от женитба, с цел да потвърдим нашата отдаденост. Радваме се на щерка си, на нашето фамилията и нашата работа, към този момент. "

Говорейки за цели, източникът прибавя, че Кристина работи върху поддържането на тялото си и се радва на турнето си в Обединеното кралство. Чувства се доста добре и още веднъж е в стихията си, правейки това, което обича.
 Кристина Агилера, Бритни Спиърс и в какви връзки са двете поп певици
Дългоочакваният жест на Кристина Агилера към Бритни Спиърс

Остава ли враждата посред им в предишното

И въпреки всичко, дано не забравяме, че изпълнителката на " Genie in a Bottle " към този момент един път е минавала под венчилото. Тя и Джордан Братман са биле женени от 2005 до 2011 година Имат и наследник Макс, което е на 14-години. Когато се среща с Матю Рътлър, Кристина Агилера към този момент е по средата на бракоразвод с някогашния си брачен партньор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР