В следващите редове ви разказваме историите на четирима герои, които

...
В следващите редове ви разказваме историите на четирима герои, които
Коментари Харесай

Vivacom продължава да подкрепя малкия и среден бизнес със специални оферти

В идващите редове ви описваме историите на четирима герои, които споделят една обща цел - да трансформират своята пристрастеност в сполучлив бизнес модел. Те разчитат на Vivacom като благонадежден сътрудник, с цел да бъдат по-продуктивни.

Чрез акцията " Бизнес Великани " телекомът подкрепя дребните и междинните компании в страната, като им предлага телекомуникационни решения на налични цени.

В момента Vivacom предлага специфична оферта, включваща мобилен проект с неограничени минути и мегабайти в България, оптичен интернет със скорост на евакуиране до 200 Mbps и ТВ услуга за бизнеса EON Biz с над 120 канала за обществено лъчение. Всичко това на цена от 1 лев на месец за първите 4 месеца.

е майка на три деца и притежател на един от най-дизайнерските салони за хубост в София.



Първият модел за нейните прически е мъжът ѝ, а след това открива, че желае да се занимава съществено с фризьорство. Започва като помощник-фризьор при един от най-известните български коафьори, където учи тънкостите на занаята от първо лице. Големият миг за Ася настава 3 години след началото на пандемията, когато тя отваря своя салон, който бързо се трансформира в обичано място на клиентите ѝ. За това спомагат бързият интернет и малкия екран на Vivacom, които са неизменима част работата на Ася.

Следващият ни воин най-често работи по коли, каски, мотори, бордове и други сходни продукти, а най-големият му план е боен хеликоптер Ми-24. е същински занаятчия на аерографията – поминък за персонализирани рисунки, направени с аерограф, който се задейства с въздушно налягане. Запалва се по аерографията, откакто я вижда по малкия екран, и от 2007 година отваря студио „ Гаргамел “ в личния си гараж.

 Бранимир Йотов за аерографията

Както доста други бизнеси, студиото на Бранимир разчита на технологиите, с цел да прави дейно активността си. В началото художникът даже не е имал интернет, а в този момент се възползва от висококачествените услуги на Vivacom, с цел да поръчва нужни принадлежности, да комуникира с клиентите си и да се въодушевява за бъдещи планове.

Продължаваме с – дамата, която стои зад един от първите блогове за здравословни сладкиши у нас. Дълги години Ваня прави различни домашни торти и десерти, които споделя с аудиторията си в интернет. По-късно се появява нейното бутиково ателие за „ чисти “ сладкиши, където продуктите са вкусни и потребни по едно и също време.

 Ваня Иванова Vanilla

За да доближава до клиентите си, Ваня разчита най-много на обществените мрежи и уеб страницата на сладкарницата. Там се афишират новите оферти, детайлности за наличието на десертите и опцията за поръчки. Всичко, обвързвано с обслужването на клиенти и запазване на документи, е интернет основано, по тази причина и сигурната и бърза връзка на Vivacom е основна за сладкарското ателие на Ваня.

В последната история ви срещаме с и нейната работилница „ Пункт “ – мястото, където остарели и ненужни движимости се трансформират в красиви дизайнерски уреди.



Този поминък се назовава upcycling и съществува от десетилетия. Мария и нейните сътрудници са същински магьосници, тъй като вдъхват нов живот на непотребни движимости и основават същински творби на изкуството

Повечето им клиенти са от чужбина, което значи, че разчитат доста на надеждна интернет връзка. И я получават от Vivacom, който дава страхотни благоприятни условия на дребните компании в страната да усъвършенстват разноските си за връзки.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР